Wie is PTGM

Marinus van PetegemenMarinus van Petegem is in 2011 gestart met PTGM. Daarvoor heeft hij ruim 15 jaar ervaring opgedaan in operationele, strategische en managementfuncties op HR-gebied in de zorg, het onderwijs en de zakelijke dienstverlening. Vanuit PTGM werkt Marinus als interimmanager en HR-consultant voor diverse organisaties, voornamelijk in de zorg en het onderwijs. Meer informatie over zijn werkzaamheden of opdrachten vindt u hier. Meer achtergrondinformatie vindt u in zijn CV.

Mijzelf continu blijven ontwikkelen vind ik van groot belang. Na mijn opleiding personeel & organisatie aan de Saxion Hogeschool volgde ik de post-hbo leergang strategisch hrm en bedrijfskunde via de NCOI en studeerde ik implementation & changemanagement aan de faculteit managementwetenschappen van de Open Universiteit. Daarnaast onderhoud ik actief mijn kennis en vaardigheden als lid van de Nederlandse Vereniging voor Personeelsmanagement & Organisatieontwikkeling en als gecertificeerd lid van de Orde van organisatiekundigen en -adviseurs (Ooa).

Visie

Ik werk vanuit de visie dat HR-beleid goed aan moet sluiten op de strategische koers en moet passen binnen de eigenheid van een organisatie. Door HR-beleid goed in te richten creëert het toegevoegde waarde bij de realisatie van organisatiedoelstellingen. De factor mens en de manier waarop organisaties hier naar kijken en mee omgaan maakt vaak het verschil tussen goed en beter. Beter werkgeverschap, betere dienstverlening en dus ook betere resultaten.

In mijn opdrachten combineer ik mijn vakmanschap met resultaatgerichtheid en daadkracht, waarbij ik de juiste mix weet te vinden tussen mens en organisatie. Op basis van gedegen analyses neem ik verantwoordelijkheid om samen met betrokkenen veranderingen of verbeteringen te realiseren. Hierbij wordt ik door opdrachtgevers gekenmerkt als energiek, optimistisch, maar ook kritisch. Hierdoor vindt er ontwikkeling plaats op de gebieden waar u dit wenst, op een plezierige en collegiale manier.

Wanneer ik niet werk ben ik meestal actief met mijn gezin of één van mijn vele hobby’s. Naast kamperen, motorrijden, gitaarspelen, sportklimmen en bergbeklimmen, fiets ik wekelijks op de mountainbike of racefiets met de PTGM-wielerploeg.

 

 

Ellen Verpalen is in 2015 in dienst getreden bij PTGM. Daarvoor heeft zij ruim 15 jaar ervaring opgedaan in operationele en tactische HR-functies in de zorg, het onderwijs en de zakelijke dienstverlening. Vanuit PTGM werkt Ellen als interim HR-adviseur voornamelijk binnen de zorg en het onderwijs. Meer informatie over Ellen vindt u in haar CV.

Ik ben een onafhankelijke, initiatiefrijke zelfstarter met het aanpassingsvermogen om snel te reageren op veranderende situaties en praktische oplossingen te bedenken. Daarbij ben ik besluitvaardig, maar neem ook de tijd om zorgvuldig verschillende risico’s te beschouwen en af te wegen.

Ik ben resultaatgericht, wil mijn werk graag snel en goed doen en kom het beste tot mijn recht wanneer er enige uitdaging en druk in het spel zijn. Ik word door mijn opdrachtgevers gekenmerkt als optimistisch, communicatief sterk, en goed luisterend en vragen stellend.

Wanneer ik niet werk ben ik graag actief met mijn gezin. Ik ben dol op koken, eindeloos tafelen, stedentrips en gezelligheid, maar ook op de stilte van de natuur. Verder lees ik graag en doe aan Pilates en FunXtion.